Hoe ingenieus de constructie van de voorstelling is, besef je pas aan het einde wanneer blijkt dat deze voorstelling feitelijk uitsluitend gemaakt wordt door jezelf als participerend publiek. Het drukt je met de neus op de uniciteit maar evengoed de fysieke vervangbaarheid van ieder van ons.

Knack – Liv Laveyne ****

Ontroerend shows have a habit of only really revealing themselves on second viewing. It’s a genuinely unsettling experience, and the best advice I can give is: be yourself, and don’t pick your nose.

The Guardian – Lyn Gardner ***

‘A Game of You’ toont aan dat we onszelf blootgeven door ons gedrag, zowel bewust als onbewust, maar het toont ook aan dat die 'uitgelekte' informatie onleesbaar is, tenminste in objectieve zin. Door ons te vragen om te oordelen en zelf beoordeeld te worden, ligt het oordeel an sich onder de miscroscoop en blijkt, zoals de titel suggereert, een oefening in subjectieve projectie.  

matttrueman.co.uk

Spiegeltje spiegeltje aan de wand… in het halfdonker gooit de weerspiegeling van de ander ons terug op ons eigen beeld en andersom, aan een levendig, verontrustend en speels tempo… ‘A Game of You’ is een van die omzwervingen die je niet snel vergeet.

La Libération – Gilles Renault

Een korte maar intensieve zelfervaringsreis, een moment van zelfanalyse onderverdeeld in verschillende stadia… het intiemste theaterstuk dat ik ken

Berliner Zeitung – Peter Michalzik

Ontroerend Goed laat je in ‘A Game of You’ voelen hoe ongemakkelijk het is als je spiegelbeeld je ontsnapt.

De Morgen – Pieter T'jonck ****